Kontakt vores kundeservice på telefon +45 3036 1244 eller via vores kontakt formular

INIALARM facts

INIALARM

Finder du hos vores forhandlere og installatører

OutletWebshop

udstyr med specifikation og priser finder du og bestiller på www.shopline.dk

eller få et tilbud
-kontakt os på telefon 30361244

Abonnement bestiller du på www.inimobil.com

Vi benytter Telenor og TDC’s mobilnet til mobildata, mobiltale og mobilt bredbånd.

HVAD ER INIALARM

Vent ikke til ulykken sker eller tyven er på besøg. Er du godt forberedt kan ulykken forhindres i at udvikle sig til en katastrofe eller et indbrud kan afværges.
Med en GPRS løsning kan din røg/ brandalarm i boligen blive forskellen på liv eller død i tilfælde af brand. Når tyven tøver ved alarmen tilkaldes naboer eller politi. Du kan selv følge udviklingen på mobil eller PC, uanset tid og sted.
INIALARM er en systemløsning med online Alarmcentral og sikringsvagt medlogning af alle hændelser. Sikringsvagten kan forhindre skader ved lækage, strømsvigt, vandbrud eller hvis varmen svigter. Det er også muligt at spare på el, vand, varme og sikre din bygning ved at indsamle informationer og logge disse. Selv små udsving kan udløses som alarm.

 
 

Med INIALARM kan alle alarmer være med til at forebygge og alle relevante personer og instanser får besked med det samme. Alle opsætninger er klar til installation og SIM-DATA-KORTET er klar til at blive aktiveret. Lad os sætte dine alarmer i system - for din sikkerheds skyld.

INIALARM er HARDWARE, SOFTWARE og SIMKORTSERVICE. Opret adgangskode, beskednumre og SIM-DATA-(VOICE)- KORTET er aktiveret til dagligt kontrolkald, alarm, samtale og dataoverførsel til Alarm og Sikringssiden, hvortil du har mobiladgang og fra din PC.

INIALARM enheder leveres som:
1. ALARMTERMINAL. Fra den enkle GPRS/SMS alarmterminal, SMS/MMS SystemKit til avancerede SikringsKit med foto/Video overvågning, automatisk styring af installationer, måling og alarmer.
2. ALARM TILBEHØR . De nemme og billige alarmenheder er effektive, når de opkobles på en effektiv mobil terminal. Vælg selv i det store udvalg, men tag heller en ekstra røg eller bevægelsesalrm med, når du bestiller.
3. SIKRINGS TILBEHØR. Vi gør alt for at lette installationen, men nogle af sikringsenhederne kræver en fagmand. Se efter DIY så kan du selv

Kommuniker, få alarmer og log bygningsdokumentation. Du bestemmer selv, hvor alarmen går hen. Hvem der må slå den til og fra. Hvem der skal have nødkald og hvilke tidspunkter der skal hentes data. Målinger hentes automatisk i løbet af natten.

 
 

INIALARM abonnement pr mdr. kr. 36,00
Der afregnes herudover for forbrug af data og taletrafik eller som Flatrate trafik.

Online administration:
MINKONTO. Personlig og erhvervsopsætning.
Adgang til log.
Nummerkontrol
Mobil e-mailkonto.
RealTime alarm.
Adgang til kundeservice

Understøtter:
Automatisk kontrolopkald hvert døgn (efter kl.22.00)
Alarm ved lav batteristand og manglende signal.
Opkaldsnummer til nødkaldscentral.
Opkald til flere mobiltelefonnumre eller center.
Zonealarm.
Tovejs mobilkommunikation.

Kontakt os og hør hvilken type udstyr og abonnement, der bedst sikrer dine bygninger. Få et tilbud på oprettelse og drift, på billige mobilpriser og systemservices uden udgifter til internt udstyr.

 
 

Kontakt

Nyvangsvej 10
          4100 Ringsted

+45 3036 1244

kundeservice@iniworld.com