Kontakt vores kundeservice på telefon +45 3036 1244 eller via vores kontakt formular

INICAM facts

INICAM

udstyr med specifikation og priser finder du og bestiller på: www.iniworld.com/forhandler

Sikkerhedskort og Abonnement bestiller du på www.inimobil.com

Abonnement bestiller du på www.inimobil.com

Vi benytter Telenor og TDC’s mobilnet til mobildata, mobiltale og mobilt bredbånd.

HVAD ER INICAM

Vi behøver ikke bygge vores hjem eller arbejdsplads om til fæstninger. Med en INICAM overvågningsløsning er det nemt at blive advaret og følge med inde og ude. INICAM er systemløsninger baseret på lokal kameraovervågning og RealTime GSM/GPRS alarmering. På mobilen eller på PC’en kan man følge dagen og natten i boligen og gemme foto og video. Her håndteres alarmer og registreres bevægelser på kontoret, lageret eller ved indgangen. Med INICAM følger online adgang, administration og automatisk logning af alarm, foto og video/audio sekvenser til brug for overvågning og dokumentation ved indbrud og hærværk. - Ved konstant overvågning installeres backup udstyr hos bruger.

INICAM er HARDWARE, SOFTWARE og SIMKORTSERVICE. Opret adgangskode, beskednumre og SIM-DATA-(VOICE)- KORTET er aktiveret til at modtage alarmer/ videosekvenser indenfor 30 sek. fra overvågningsanlægget til mobiltelefonen. Eller kald selv op og følg med i hvad der sker i det overvågede område.

 
 

Vælg det kamera, der passer bedst til sted og opgave.
Billedskarphed, placering ude og inde, varme/kulde, afstand ved dag og nattesyn, focus eller zoom, vandalsikring og hvilken adgang du ønsker for at kunne se og høre. Skal installationen være wired til konstant optagelse eller alene som mobilløsning og online logning.

Vi hjælper gerne med at forslå en løsning, der bedst og billigst dækker dit behov Langt de fleste installationer af kameraer og alarmer kan klares uden faglig kunnen. Det er kun, hvor der er brug mange kameraer og backup udstyr, det kan være en god ide at få hjælp.

 
 

1. GPRS SystemKit. Avanceret SMS/ MMS fotoalarm, hvortil kan tilknytte op til 15 alarmenheder (røg(brand, bevægelsessensorer,dørmagnet, sirene m.fl). Indstilling af tid for video/audio sekvenser og tidsinterval for foto.

2. Kamera Kit (1,2,4,8,16 eller flere kanaler). Alle kameraer har nattesyn( IR,PIR). WiFi netværkskameraer (IP) eller standardkameraer, som kablet. Synsvinkel og skarphed med eller uden nødbatteri og medhør er vigtige valg.

3. Netværksudstyr: Det er nødvendigt at sikre opsamling af dokumentationen. Vi leverer WiFI router, signalforstærkere, GSM Modem, USB DVR nøgler for adgang til PC eller DVR (Digital Video Recorder) optageudstyr og harddiske i forskellige udgaver.
Modtag alarmer og få billedokumentation, som SMS,MMS eller email. Alle bestemmer selv, hvem der kan overvåge og hvor alarmen går hen. Med et opkald fra overvågningen, sendes automatisk besked til mobil eller overvågningscentral og der optages samtidigt med, at der kan vises og spoles.

 
 

INICAM abonnement pr mdr. kr. 36,00 - Der afregnes herudover for forbrug af data og taletrafik eller som Flatrate trafik. 6 måneders binding, Nets betaling.

Kontakt os og hør hvilken type udstyr og abonnement, der bedst sikrer sammenhæng imellem alarm, sikring, styring og overvågningsopgaver - og der kan udbygges efter behov.

Få et tilbud på oprettelse og drift, på billige mobilpriser og systemservices.

 
 

Kontakt

Nyvangsvej 10
          4100 Ringsted

+45 3036 1244

kundeservice@iniworld.com